Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Møller Bil Tønsberg

Møller Bil Tønsberg har et autorisert merkeverksted hvor spesialutdannede og sertifiserte fagpersoner utfører alle service- og reparasjonstjenester i samsvar med retningslinjer fra ŠKODA-fabrikken. Vi står klare til å hjelpe deg, enten du trenger en rutineservice, EU-kontroll, utskifting av bilglass, dekkskifte eller en skadereparasjon på bilen din. Vi tilbyr også småskadereparasjoner med Smart Repair, som betyr at våre eksperter reparerer småskader på bilen din raskt og presist. Vi gjør alltid vårt ytterste for at bilen din skal holde seg i god teknisk stand, og vi leverer alltid høy kvalitet til en fornuftig pris. Vi garanterer at du ikke må betale mer enn den prisen vi har avtalt, og at vi blir ferdig til avtalt tid.

Det er mange fordeler for deg ved å velge et merkeverksted. Vi bruker kun originale bildeler, noe som sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre. Bruker du et autorisert ŠKODA-verksted kan du med andre ord føle deg trygg. Når du leverer din ŠKODA hos oss tar vi alltid vare på bilens historikk og fabrikkgarantien blir ivaretatt. I tillegg får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti hvis du følger Volkswagens anbefalte service- og vedlikeholdsprogram.

Det viktigste for oss er at du som kunde trives hos oss, og at du opplever at du får den gode kundeservicen og kvaliteten du forventer.

Du er alltid velkommen hos oss! Uansett hva du trenger hjelp til i forhold til bilholdet ditt, står vi klare til å ordne dette for deg hos oss.