Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Hos Møller Bil Tønsberg har vi alt du trenger til din Škoda

Møller Bil Tønsberg tilbyr salg av nye og brukte Škoda-modeller. Vi selger finansiering og forsikring av både nye og brukte biler, og vi tilbyr gunstige leasingavtaler.

Vi tilbyr også en rekke tjenester innen service og reparasjon. Vi har et autorisert merkeverksted hvor vi utfører reparasjoner og skadereparasjoner, og vi tilbyr delesalg av originale bildeler og tilbehør til Škoda. I tillegg utfører vi EU-kontroll, ruteskift og vedlikeholdsbehandling på din bil. Hos oss kan du også få hjelp til dekkskifte, og vi har et eget dekkhotell slik at du kan lagre dekkene dine på en optimal måte frem til neste sesong.

Vi har et stort utvalg av Škoda-modeller slik at du kan prøvekjøre akkurat den bilen du ønsker deg. Du kan selv bestille prøvekjøring her.

Vi jobber alltid for å ha svært fornøyde kunder, og vi ønsker å bistå med alt du trenger i forhold til bilholdet ditt. Hos oss kan du forvente deg god service og rask respons, enten du kontakter oss på telefon, mail eller besøker oss i vårt nye og moderne Škoda-bygg. Du skal få en god kundeopplevelse hos oss enten du er innom for en bilservice, reparasjon, eller handler en ny eller brukt bil hos oss.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe. Velkommen til oss i Møller Bil.